Unakazio djevojci lice na karnevalu!

karneval, lice, udarac, Nepoznati muškarac
Inače nisam za previše objavljivanja po Facebooku, no osjećam navalu bijesa. Jučer sam bila na Notting Hill karnevalu kada me muškarac iz gomile uhvatio za stražnjicu. Kada sam mu rekla da to ne radi opet mi je to učinio. Odgurnula sam ga, a on je zamahnuo i udario me u lice - napisala je Mary na Facebooku.

Iako bi karneval trebao biti mjesto za smijeh i zabavu, neki očito ondje odlaze s posve drugačijim emocijama i namjerama. Željela sam se dobro provesti, a umjesto toga sam provela devet sati u bolnici zbog te kukavice. Toliko sam ljuta jer je taj čovjek mislio da je OK udariti me jer sam mu rekla ne. Žena bi trebala moći izaći iz kuće bez straha da će je seksualno napastvovati. I trebala bi se moći obraniti bez da završi u bolnici - dodala je, piše Mirror.co.uk.

Na Facebooku je objavila svoju fotografiju 'prije' i 'poslije' udarca, što je odjeknulo svjetskim medijima. U nadi da će se podići svijest i učiniti nešto po pitanju ovakvih prijestupnika, Mary je dodala:  Najžalosnija stvar o kojoj sam kasnije razgovarala s prijateljima je je li bolje sve ignorirati i ništa učiniti. Iskreno, uvijek ću stati ispred nekoga tko misli da se s tim može izvući i opet bih primila udarac ovog ili bilo kojeg drugog jadnika koji misli da je u redu ovako tretirati žene - istaknula je na društvenoj mreži.

Izvor: dnevno.hr