Stravičan zločin u Srbiji: Pripadnik Žandarmerije spalio dvojicu mladića!

Mladići od 29 i 28 godina, kako se sumnja, prvo su ubijeni iz vatrenog oružja, a potom zapaljeni, kako bi se izbrisao svaki mogući trag. Prema našim saznanjima, motiv ovog monstruoznog zločina pripadnika Žandarmerije je novac, odnosno neraščišćeni dugovi.

Mještani su u ponedjeljak prije podne pronašli zapaljen automobil i u njemu ugljenisana tijela. Istraga zasad ne isključuju mogućnost da je bilo i više žrtava.

Surovo ubojstvo slučajno je otkrio jedan od mještana kada je ujutro pošao u njivu.
Istražni sudija Jasminka Velisavljević u ponedjeljak nam je rekla da je u policiji bilo prijava nestalih osoba, ali ona kaže da to nikako ne može da poveže sa ovim slučajem.

Detaljnije informacije znat će se poslje provedenih provjera i vještačenja.

Odmah je obaviještena policija. Stigla je uviđajna ekipa, ali još nije objavljen identitet nastradalih. Jedino je utvrđeno da je riječ o automobilu marke „audi".

Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Jasminka Velisavljević izjavila nam je da ne može da potvrdi da li je u automobilu bilo dvije ili više osoba. Automobil je u požaru potpuno uništen, ne znaju se čak ni registarske oznake.

- Dala sam nalog za veštačenje. Biti će urađena i DNK analiza ostataka nađenih u automobilu i tek tada možemo imati neke konkretnije podatke - izjavila je sudija Velisavljević.

Mještani sela Ratković užasnuti su onim što se desilo na potezu zvanom Sarinac, odnosno Sarinačkom putu. U tom dijelu sela uglavnom su njive i postoji tek nekoliko kuća i jedna vikendica.

- Sinoć, prije ponoći vidjela sam plamen na susednom brdu. Mislila sam da je neko zapalio strnjiku, pa nisam obraćala pažnju. Ujutro sam vidjela da je stigla policija i tek onda saznala da se desila neka tragedija - priča Snežana Ristić.

Uviđaj je u ponedjeljak trajao više sati, a policija je blokirala sve prilazne puteve mjestu nesreće. Seljani pričaju da je spaljeni automobil i ljudske ostatke u njemu slučajno otkrio jedan od mještana koji je pošao u njivu. Odmah je obavijestio policiju koja istražuje šta se desilo na ovom seoskom putu.

- Užas. Videli smo policiju i došli da pitamo o čemu se radi. Kažu da se desila se tragedija, ali niko ne zna zašto i kako. Kod nas nema takvih automobila - kaže nam jedan od mještana.

U rasvjetljavanje ovog teškog zločina uključili su se i čelnici i operativci Uprave kriminalističke policije Srbije.

Nezvanično se čuje da je jedna žrtva iz Jagodine, ali nema zvaničnih potvrda ni za to, niti tko je i zašto pretprošle noći „audijem" došao u selo Ratković.