Stephanie Grisham postala nova glasnogovornica Bijele kuće

Stephanie Grisham postala nova glasnogovornica Bijele kuće
Američki predsjednik Donald Trump imenovao je Stephanie Grisham, dosadašnju glasnogovornicu Prve dame, glasnogovornicom Bijele kuće nakon odslaska Sarah Sanders

Stephanie Grisham je "s nama od 2015. - predsjednik i ja ne možemo zamisliti tko bi bolje od nje služio administraciji naše zemlje", napisala je na Twitteru Melania Trump.

Grisham će zamijeniti Sarah Sanders koja krajem lipnja odlazi s dužnosti i ujedno će biti direktorica komunikacija Bijele kuće, dodala je.

Nakon Seana Spicera i Sarah Sanders, Stephanie Grisham je treća osoba na toj uglednoj - ali veoma eksponiranoj - dužnosti u Trumpovoj administraciji.

Grisham će biti zadužena za iznošenje i obranu stajališta administracije, ali i tumačiti agresivne ispade i provokativne tvitove američkog predsjednika.

U polemici koja je nastala u lipnju 2018. zbog natpisa na jakni koju je nosila Prva dama "Nije me briga, a vas?", stala je u obranu svoje 'šefice'.

"To je samo jakna (...) Nakon današnjeg važnog posjeta Teksasu nadam se da se mediji neće baviti njezinom odjećom", rekla je Grisham u vezi s posjetom Melanije Trump djeci ilegalnih migranata na granici s Meksikom.

vijesti.hr