SRBIJA Otac na obitelj ispalio oko 40 metaka, onda se zatvorio u kuću i ispalio rafal u sebe

Pucnjava Novi Pazar
Indeksonline

U obiteljskoj kući u ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru došlo je do pucnjave kada je, prema neslužbenim informacijama, otac pucao na sina.

Ozleđeni muškarac zadobio je posjekotine, najvjerojatnije u panici zbog pucnjave, tijekom koje je ispaljeno oko 40 metaka. Nakon pucnjave, muškarac se zabarikadirao u kuću.

Novopazarska policija pokušala je ući u kuću u kojoj se zabarikadirao muškarac koji je na članove svoje obitelji ispalio na desetine metaka, prenosi Telegraf.

Jedan član obitelji pokušao je ući sa policijom u kuću i pregovarati sa muškarcem koji je naoružan, ali do dogovora nije došlo, piše Index online. Kako pišu mediji, član obitelji je navodno jedan od sinova čovjeka koji se zatvorio u kući.

Ispred ove kuće u ulici Vuka Karadžića nalazi se veliki broj policije, ekipe hitne i vatrogasne službe, ali se očekuje i dolazak žandarmerije.

U jednom trenutku, ispred kuće je došlo do tučnjave nekoliko muškaraca, pa je policija morala intervenirati i privesti aktere tučnjave.

Isti muškarac se zabarikadirao u kući i prije četiri godine kada je prijetio da će pobiti cijelu obitelj. Nakon nekoliko sati tada se predao.

Nakon cjelovečernje drame, Novopazarac E.A. (69) izvršio je samoubojstvo, potvrđeno je za indeksonline.rs iz Policijske uprave Novi Pazar.

E.A. je ispalio rafal hitaca u sebe iz automatskog oružja, saznaje indeksonline.rs.

Njegovo beživotno tijelo pronašli su pripadnici žandarmerije, koji su oko 21 sat došli ispred obiteljske kuće E.A. u ulici Vuka Karadžića.

Podsjećamo, danas oko 17 sati, nakon obiteljske svađe, E.A. je ispalio na desetine hitaca iz vatrenog oružja u smjeru članova svoje obitelji, nakon čega se zabarikadirao u jednoj sobi.