ŠOKANTNO: Nakon 10. godina pronađene nestale djevojke

Policija države Ohio i njeni glasnogovornici potvrđuju ovu ne vjerojatnu vijest . Kako tvrde američki mediji radi se o slijedećim osobama: Amanda Berry (27), Michelle Knight (32). i Gina DeJesus (23), a jedna od žena bila je sa djetetom.

USA Today potvrđuje da su ovom prilikom uhićena trojica braće starosti 50, 52 i 54 godine, koji su na osnovu izjava spomenutih djevojaka privedeni kako javlja CNN zbog kidnapiranja, prisilnog zatočeništva protivno volji spomenutih djevojaka .

Uhićeni muškarac od 52. god.vlasnik kuće gdje su djevojke pronađene  je i vozač školskog autobusa sa kojim su se provozile tada nestale osobe

Sve djevojke se vode kao nestale u tri različita policijska slučaja : Berry nestala travanj 2003 dan prije njezina 17.rođendana,  DeJesus je tada imala samo 14.godina nestala u travnju 2004 i Knight je nestala 2002 kao 21.godišnja djevojka .

Gradonačelnik grada Cleveland, Frank Jackson dodaje :''Dobro je da su djevojke u dobrom zdrastvenom stanju , imamo još dosta ne razjašnjenih pitanja ali istraga je u punom tijeku ''.

CNN