Savo Milošević obišao djeda u zatvoru

Deda i unuk imenjaci
Ubojstvo je prethodila svađa oca i sina, nakon koje je, pričaju susjedi, Savo Milošević, iznerviran i u pijanom stanju, prvo potegao nož na sina, ali mu je on nož istrgnuo iz ruku. Osamdesettrogodišnji Savo ušao je zatim u kuću, uzeo pušku i pucao na sina Stevu.

Kako neslužbeno doznaje BLIC, jedan metak pogodio je Stevu Miloševića u ruku, a drugi u grudi. Neposredno nakon pucnjave, susjedi su ranjenog Stevu odvezle u bijeljinsku bolnicu, ali je tokom puta preminuo.

Uzrok svađe oca i sina nije poznat. Pominju se neraščišćeni imovinski odnosi, ali i brak ubijenog kojem se njegov otac Savo protivio. Motiv ubojstva bi trebalo da bude utvrđen tokom istrage.

Ova tragedija Miloševića je uznemirila mještane sela i stanovnike cijele Semberije. O Miloševićima imaju samo riječi hvale.

Ubijeni Stevo Milošević

- Nismo mogli ni da pretpostavimo da će se ovako nešto dogoditi. To je dobra i čestita obitelj. A Savo, koji je proslavio naše selo i cijelu Semberiju, pomaže kome god je pomoć potrebna. Dobar mu je i vrijedan i brat Andrija. Ništa loše ne mogu reći ni o dedi Savi i pokojnom Stevi. Čestiti ljudi, domaćini. Svađali se jesu, ali niko nije očekivao ovako nešto - rekao je jedan od mještana Johovca koji je želeo da ostane anoniman.

- Žao nam je ove obitelji i želimo da što prije preboljeti ovo što se dogodilo. To je sudbina - rekao je susjed Miloševića kojeg smo zatekli u seoskoj trgovini.

U selu pričaju i da je poznati nogometaš Savo Milošević dedu Savu, osumnjičenog za ubojstvo njegovog oca Steve, posetio u subotu u Policijskoj postaji Janja u kojoj je obavljena kriminalistička obrada. Osumnjičeni je istog dana prebačen u bijeljinsko Okružno tužiteljstvo na dalje postupanje.

Dvorište Miloševića i jučer je bilo puno. Rodbina, prijatelji i susjedi dijelili su tugu sa obitelji, koju u Semberiji znaju po velikom dobročinstvu. Jučer je završena i obdukcija tijela, tako da će, kako piše na osmrtnici, Stevo Milošević biti sahranjen danas na lokalnom groblju u Johovcu. Pogrebna povorka krenuti će u 12 sati.

Izvor: Blic.rs