Ratko Mladić prije izručenja bio podvrgnut kemo- terapiji?

Ratko Mladić  prije izručenja  bio podvrgnut kemo- terapiji?

Glavni tužitelj Brammertz je naglasio kako je uhićenje Ratka Mladića rezultat želje Republike Srbije da postane članica EU.
ODGOVORNOST SRBIJE??
Glavni tužitelj Brammertz zatražio je dodatna objašnjenja od autoriteta u Republici Srbiji zašto je uhićenje tako dugo trajalo, tko je stajao iza svega toga i naravno zatražit će se odgovornost svih učesnika u prikrivanju jednog od najtraženijih ratnih zločinaca.
ODVJETNIŠTVO??
Ratko Mladić je jučer poslijepodne iz Beograda (avionom vlade Srbije) doletio u zračnu luku Rotterdam , te je u večernjim satima negdje oko 21:30 smješten u zatvor Scheveningen. U zatvoru su već unaprijed su sačinjene liste i imena odvjetnika koji ce u svakom momentu raditi i pomagati Ratku Mladiću. Pored mnogobrojnih optužnica Ratko Mladić se tereti za opsadu grada Sarajeva , za masovna ubojstva (genocid).
ZDRASTVENO STANJE??
Odmah po dolasku u zatvor Scheveningen Ratko Mladić je podvrgnut i svim potrebnim medicinskim pretragama kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje. Pretpostavlja se kako je Ratko Mladić prije polaska bio podvrgnut kemo- terapiji u jednoj od beogradskih vojnih bolnica, ali zvanično to nije još potvrđeno.

Za hercegovina.info iz Den Haag-a M. Buhač