Radna mjesta u inozemstvu

trazim posao
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

P.I.N. Personal GmbH, profesionalna posrednička tvrtka za traženje posla u Njemačkoj, zapošljava na 4 pozicije. Traže se radnici za pozicije: Djelatnik u restoranu (m/ž), Skladišni radnik/Komisioner (m/ž), Radnik u skladištu (m/ž) - student, Monter namještaja (m/ž). Ukoliko ste spremni na inozemni rad u Njemačkoj, provjerite sve poslove i uvjete potrebne za prijavu na linku.

Workinholland ima otvorene pozicije za djelatnike u skladištu (m/ž) u Nizozemskoj. Nudi vam se dinamičan i uzbudljiv posao u zračnoj luci Schiphol (u neposrednoj blizini Amsterdama) te u okolici grada Utrechta. Provjerite pogodnosti koje nudi poslodavac na linku i na vrijeme se prijavite. Sretno!

CallPoint New Europe EAD zapošljava na poziciji: Technical Solutions Consultant with German and English (m/ž). Vaše odgovornosti na ovom poslu uključuju isporuku izvrsne usluge klijentu i postizanje velikog zadovoljstva kod kupca. Ako ste tehnologijski pismeni, a voljni stjecati nova znanja, provjerite ostale uvjete za prijavu na linku. Sretno!

Oranje Groep B.V., specijalizirana tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, zapošljava građevinskog radnika (m/ž) u Antwerpenu, u Belgiji! Očekuju vas atraktivna primanja, besplatni smještaj te zdravstveno osiguranje. Prijavite se putem brze prijave.

Pro-Monting d.o.o., tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem projekata u inozemstvu, traži djelatnike za 10 radnih pozicija za rad u inozemstvu. Mehatroničar (m/ž), Bravar (m/ž), Električar (m/ž), samo su neke od pozicija na koje se možete prijaviti. Provjerite sve oglase ovdje. Očekuje vas plaćanje po inozemnim tarifnim ugovorima, osobni i profesionalni razvoj, dugoročan angažman te osiguran prijevoz i smještaj. Ukoliko ste orijentirani prema timu, a raspolažete potrebnim iskustvom, prijavite se!

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta u Njemačkoj, zapošljava Medicinsku sestru/Tehničara. Od zaposlenika se očekuje srednja ili viša medicinska škola, minimalno jednogodišnje iskustvo, važeća licenca, znanje njemačkog jezika (poželjno). Poslodavac kandidatu nudi mjesečnu plaću u iznosu od 2 000 eura neto, plaćene dodatne sate te noćni rad uvećan za 25%. Provjerite oglas na linku.

House of Jobs GmbH, agencija specijalizirana za razvoj karijere na njemačkom tržištu rada, zapošljava na 7 pozicija za rad u Njemačkoj i Nizozemskoj. Radnik u autoindustriji (m/ž), Rukovatelj prtljage (m/ž) u zračnoj luci, Radnik u građevini (m/ž), samo su neka od otvorenih radnih mjesta na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sve natječaje provjerite ovdje i neka vaš inozemni rad počne.

Dorssen HRM d.o.o. za rad u inozemstvu zapošljava Elektromontera (m/ž), Montera - pomoćnika (m/ž), te Montera (m/ž). Osnovna djelatnost poduzeća je montaža industrijskih strojeva i uređaja. Poduzeće se zadnjih godina razvilo u renomiranog izvođača montaže zahtjevnih transportnih sustava u proizvodnji, logistici, farmaciji te na brojnim drugim područjima gdje se koriste valjkasti, tračni ili lančani transporteri. Zanima vas inozemni rad i imate znanje iz ponuđenih područja? Detalji su ovdje.

Križanec promet d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za Montera u autoindustriji (m/ž), za rad u inozemstvu - Njemačka i EU zemlje. Očekuju vas primanja u rasponu od 10 000 do 20 000 kn! Križanec promet d.o.o. uspješno posluje od 1997. godine i šireći paletu svojih usluga danas je prisutno na tržištima diljem svijeta. Primarna djelatnost poduzeća je industrijska montaža i demontaža - autoindustrija, kemijska industrija, rafinerije, bolnice, aerodrom itd. Poslodavac nudi stalni radni odnos, smještaj u inozemstvu, radnu odjeću i alat, službeno vozilo te mentorstvo prije početka samostalnog rada. Prijavite se ovdje.

Kissler Energiemontage & Services Gmbh zapošljava na 7 pozicija u Njemačkoj. Vozač kamiona (m/ž), Vozač bagera (m/ž), Izvođač asfaltnih radova (m/ž), samo su neke od pozicija koje možete provjeriti na linku. Očekuju vas brojni benefiti poput dobre osnovne plaće uz prekotarifne dodatke, novac za godišnji odmor i božićnica po tarifi, široka raznovrsnost posla, mogućnost napredovanja, pogonska dodatna penziona kasa (mirovina), mjesečni bonus (dodatak) za gorivo. Sretno s prijavama!