Pronađeni predmeti nisu ostaci malezijskog zrakoplova

pad zrakoplova, poljska pad zrakoplova, misterija, avion, mobiteli, satelit, zrakoplov, zrakoplov, malezija, otmica, zrakoplov, malezija, nestali zrakoplov, malezija, malezija, zrakoplov, nestanak, zrakopolov, crna kutija, pad zrakoplova, zrakoplov, nestanak, malezija, pad zrakoplova, pad zrakoplova,  Angus Houston, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, ukrajina, zrakoplov, Boeing 737, Malezijski zrakoplov
Na obali Zapadne Australije, 300 kilometara južno od Pertha, u blizini Auguste, pronađeno je nekoliko predmeta, među kojima i, nagađa se, komad lima sa zakovicama. Smatralo se kako se radi o pravom tragu, no čini se kako su nadanja bila uzaludna.

Nismo pronašli ništa što bi bilo povezano s nestalim zrakoplovom, kazao je šef ATSB-a Martin Dolan.

Australske vlasti nisu željele otkriti detalje o pronađenom predmetu, no poručile su kako nastavljaju s potragom. Oglasio se i malezijski ministar transporta Hishammuddin Hussein poručivši kako će biti potrebno pregrupirati se, te promijeniti strategiju potrage ukoliko se u idućih nekoliko dana ne pronađe nestali zrakoplov.

To ne znači da odustajemo, već suprotno. Mogu potvrditi da zapravo povećavamo sredstva koja su na raspolaganju u ovoj potrazi, kazao je ministar Hussein. 

izvor: hrt.hr