Pogledajte kako neki trgovci varaju na Black Friday

Crni Petak, Black Friday

Crni petak ili Black Friday danas je donio shoppin ludnicu diljem svijeta. Brojni kupci još od sinoć su čekali pred vratima svojih omiljenih trgovačkih centara, kako bi povoljnim cijenama kupili svoj omiljeni proizvod, komad odjeće, obuće, ili pak nešto od tehnike.

Brojni dućani i tgovački lanci zaista su na ovaj dan spustili cijene i tako privukli kupce baš u svoj dućan nižim cijenama. No, postoje i oni koji su ovaj dan odlučili i zavarati kupce.

Tako je i jedan Hercegovac u Švicarskoj otkrio kako jedan dućan vara kupce.

-Ušao sam u trgovinu, kako bi kupio odjeću za koju mi je supruga kazala kako bi mi dobro došla pred zimu. Kada sam pogledao cijenu vidio sam da je ista snižena za 50 franaka, no nešto mi je bilo sumnjivo, te sam odlučio odlijepiti cijenu. Kao što možete vidjeti na slici koju vam šaljem, prava cijena nalazila se ispod i identična je ovoj navodno sniženoj. Jako ružno od njih, kaže za Hercegovina.info nezadovoljni kupac iz Hercegovine.

Crni Petak,Black Friday

Pretpostavljamo da odjeću niste kupili?

-Naravno da nisam. Još sam rekao ljudima oko sebe i svi su razočarali. Prišao sam i policajcu i rakao mu, za prevaru, ali kazao je da nije u njegovoj nadležnosti. Okrenuo sam se i izašao iz trgovine, a i brojni drugi kupci su razočarani otišli. Mislim da će im ovaj Crni petak, donijeti jako negativnu reklamu širom društvenih mreža, kazao je razočarani kupac.