Pročitajte pismo zlostavljane djevojčice

pismo, djevojčica, zlostavljanje

Nakon što je Marie prošla kroz pakao, reagirala je socijalna služba i oduzela majci. Djevojčicu je posvojila Michele Suprenant, koja je djevojčici pružila sve ono što njena biološka majka nije.

No, zlostavljanje majke monstruma i njezinog dečka na ovu 8-godišnju djevojčicu ostavilo je trajne posljedice. Ona je nakon tolikih ozljeda sada nepokretna, no veselo i sretno dijete zahvalnu na novoj prilici.

Izgubila je svaki osjećaj u nogama. Ima tešku skoliozu, šipke koje podupiru kičmu i zbog takvog stanja mora na operaciju dva puta godišnje.

Pismo koje je napisala socijalnim radnicima i policijskim istražiteljima koji su se bavili njenim slučajem objavili su brojni mediji. Njene riječi su pak odjeknule cijelim svijetom i dirnule brojne ljude.

"Želim vam zahvaliti što ste me učinili sretnom, pronašli mi novi dom i dali sigurnost", počela je pismo riječima koje je objavljeno na blogu Children's Healthcare of Atlanta.

"Sada imam dom koji je divan. Mogu jesti tri puta na dan. Kada sam bila beba, bila sam povrijeđena i vi ste radili na mom slučaju. Kada sam bila mala, povrijedili su me tako da nisam mogla hodati. Nisam mogla hodati jer je moja kičma bila slomljena i liječnici je nisu mogli popraviti", napisala je djevojčica.

Dodala je i kako joj je E.R. u bolnici lagao da je pala s kreveta i teško se ozlijedila.

"Onda ste došli vi i riješili moj slučaj. Niste dozvolili da me taj loš čovjek ili netko drugi opet povrijedi. Da mi niste pomogli, moj bi život još uvijek bio grozan. Zato što me nisu hranili, zato što su me tukli kada sam plakala. Ali, sada sam puno bolje. Jedino me malo izluđuje naš pas".

"Voljela bih da stalno radite taj posao i učinite ovo mjesto boljim da se djeca osjećaju sigurno. Također želim da bez obzira o kakvom se slučaju radi, da pomognete djeci koja vas trebaju", piše između ostalog u pismu male Marie koje je postalo jedno od najčitanijih u svijetu.

Izvor: Daily Mail/Danas.hr