Njemačka tvrtka traži 500 radnika iz BiH i Hrvatske

Pored, već objavljenih oglasa u kojima se traže mesari, kuhari, medicinsko osoblje, tehničari i liječnici, uskoro se predviđa potražnja i za dodatnim zanimanjima.

Zainteresiranima za usluge spomenute tvrtke omogućeno je da izaberu bilo koji grad u Njemačkoj gdje bi voljeli raditi, a ono što je posebno jeste da je radnicima prvi mjesec osiguran smještaj, dok sljedeća dva imaju subvenciju na stan.

- Tvrtka osposobljava djelatnika u pronalasku vlastitog stana, četvrti mjesec boravka u Njemačkoj - ističe Ivana Prskalo, konzultantica spomenute tvrtke za BiH i Hrvatsku.

Napominje kako tvrtka u posredovanju za zapošljavanje radi već 17 godina te da pod vodstvom Mile Vrljića ostvaruje brojne poslovne uspjehe.

Ono što zainteresirani za posao u Njemačkoj trebaju imati jeste hrvatske dokumente, traženo zvanje i eventualno poznavanje jezika, ovisno o poslu koji se nudi.

- Ako imaju struku koja nam je potrebna, želju za stabilnim radnim odnosom, redovnim primanjima i mogućnošću napredovanja, zainteresirane osobe samo trebaju mene kontaktirati a moja je zadaća da im dobar dio oko prijave posla olakšam - kaže Prskalo, dodajući da pri dolasku Njemačku predstavnici tvrtke sređuje sve papire i dovode radnika do poslodavca.

- U vrijeme kad možemo naići na razne prevare i pokušaje iznuđivanja novca za usluge posredovanja, možda nerealno zvuči, ali mi smo zaista samo vaša vrata koja vas vode u posao koji želite. Bez bilo kakvih naknada - ističe Ivana Prskalo, konzultantica tvrtke [email protected] za BiH i Hrvatsku.

Više o samoj tvrtki može se pronaći na službenoj web stranici www.4u-at-work.de, ili se informacije mogu dobiti putem maila [email protected], odnosno na telefon + 387 63 945 619