Napisan nacrt optužnice protiv Svetlane Cece Ražnatović

Nacrt optužnice protiv Svetlane Ražnatović i njene sestre Lidije Veličković-Ocokoljić napisan je još prije dva mjeseca, ali optužnica još nije podignuta, objavila je Televizija B92!

- Ražnatovićevu i njenu sestru Lidiju nacrt optužnice tereti da su nezakonito prisvojile preko četiri milijuna njemačkih maraka i oko 3,5 milijuna američkih dolara od prodaje mogometaša NK Obilić stranim klubovima - navodi B92.

Dodaje se da optužnica sumnjiči bivšu predsjednicu NK Obilić za nedozvoljeno posjedovanje oružja, koje je pronađeno tijekom policijske akcije "Sablja".

Glasnogovornik republičkog Tužiteljstva Tomo Zorić večeras je izjavio da se spisi predmeta protiv Svetlane Ražnatović, osumnjičene za nezakonito prisvajanje novca od prodaje nogometaša, nalaze u Tužiteljstvu na razmatranju.

"Istraga je trajala veoma dugo. Rađena su vrlo kompleksna i složena vještačenja. Spisi predmeta su u Tužiteljstvu na razmatranju", rekao je Zorić agenciji Beta. On je kazao da će, kada bude donijeta tužilačka odluka, javnost o tome biti obaviještena.