Nakon 64 godine doznao zašto su ga roditelji ostavili u telefonskoj govornici

Nakon 64 godine doznao zašto su ga roditelji ostavili u telefonskoj govornici
Robert Wilson Sr i Robert Wilson Jr vidjeli su da se nešto kreće unutar obližnje telefonske govornice i odlučili to provjeriti. Tamo je bio dvomjesečni dječak, odbačen u kutiju s pokrivačem i bocom mlijeka.

Mediji su dijete nazvali "dječak plavih očiju", a beba je ubrzo postala glavna vijest jer nitko nije mogao shvatiti odakle je došao. Ali sada, 64 godine kasnije, tajna je konačno riješena.

Nakon što ga usvojili Stanley i Vivian Dennis, dali su mu ime Steve, a odrastao je sa svojom novom obitelji u Arizoni. Steve je oduvijek znao da je usvojen, ali nikada ga nije zanimala istina o njegovim biološkim roditeljima. Sve dok njegova djeca nisu postala tinejdžeri i potaknula ga da pronađe odgovore.

Uvijek su bili zaista znatiželjni. Tata, odakle dolaziš? Koje je tvoje naslijeđe?, govori Steve.

Odlučio je napraviti DNA test preko Ancestry.com. Tri mjeseca nakon, dobio je svoje rezultate, i pronašao prvog rođaka koji je rekao da zna tko je njegova majka.

Nakon što je to otkrio, ubrzo je shvatio da ima i polusestru, koja mu je rekla da mu je majka živa i da živi u Baltimoreu, prenosi Vecernji.hr.

Njegova majka je imala samo 18 godina kad je rodila Stevea. Njegov otac joj je rekao da će se vjenčati samo ako se riješi djeteta. Složila se, pa je uzeo dijete i stavio ga u telefonsku govornicu. Ali umjesto vjenčanja, čovjek je nestao. Majka se konačno preselila, udala za drugog i rodila dvije kćeri.

(www.jabuka.tv)