Misterija se nastavlja: Nestali Boeing 777 ipak otet? Odašiljače ugasili u razmaku od 14 minuta

pad zrakoplova, poljska pad zrakoplova, misterija, avion, mobiteli, satelit, zrakoplov, zrakoplov, malezija, otmica, zrakoplov, malezija, nestali zrakoplov, malezija, malezija, zrakoplov, nestanak, zrakopolov, crna kutija, pad zrakoplova, zrakoplov, nestanak, malezija, pad zrakoplova, pad zrakoplova,  Angus Houston, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, ukrajina, zrakoplov, Boeing 737, Malezijski zrakoplov
...da je zrakoplov ipak otet, piše Daily Mail.

Komunikacijski sistemi zrakoplova ugašeni su u razmaku od 14 minuta što je američkim istražiteljima dalo povoda da razmišljaju o mogućoj otmici.

Smatraju kako avion nije pao zbog kvara jer bi se u tom slučaju komunikacijski sistemi ugasili u isto vrijeme.

Jedan odašiljač ugašen je u 1.07 sati,a drugi u 1.21 sat u trenutku kada je pilot kontroli rekao "laku noć".

Avion je nakon toga skrenuo putanju, krenuo ka zapadu i nestao.

U četvrtak su se pojavili navodi da je avion mogao letjeti još četiri sata što bi mu bilo dovoljno da stigne do Saudijske Arabije ili Pakistana.

Pilot je sam mogao ugasiti odašiljač te otputovati u drugu zemlju. Isto tako, istražitelji su naveli da je pilot mogao počiniti samoubojstvo, no to su samo mogući scenariji.

Američke vlasti objavile su u četvrtak da su došle do novih informacija prema kojima se može zaključiti da se nestali malezijski zrakoplov srušio u Indijski ocean.

Poslali su jedan od svojih ratnih brodova na lokaciju na kojoj se navodno nalazi avion, kako bi potvrdili svoje sumnje. Brod bi na lokaciju trebao doći kroz 24 sata.

index.hr