FOTO  Misno slavlje za članove Hrvatske katoličke misije u Nizozemskoj

Za vrijeme mise biskup mons.dr. Antun Škvorčević podijelio je sakramente sv.Krizme za 76. djevojčica i dječaka. Uz mnogobrojne članove obitelji ovom sakramentu sv.Krizme prisustvovali su i prdstavnici Hrvatske ambasade iz Den Haag-a kao i predstavnici Vlade Nizozemske.
Pozdravne riječi uputio je župnik Ivica Jurišić i zahvalio djeci, roditeljima, rodbini i cijeloj župnoj zajednici na suradnji i uloženom trudu. Požeski biskup mons.dr. Antun Škvorčević se također obratio svim prisutnim i nije skrivao oduševljenje veličinom ,brojnošću  i organizacijom u Hrvatskoj katolickoj župi sv .Nikola Tavelić. Posebano se obratio mladim krizmenicima župe sv. Nikola Tavelić i objasnio da ovim sakramentom sv. Krizme treba da žive i jačaju svoja duhovna bogastva, da čuvaju svoj hrvatski indentitet i vjeru .
Nakon uručenih poklona mladim krizmenicima, mladež župe sv. Nikola Tavelić uputila je riječi zahvale svima, a požeški biskup mons.dr .Antun Škvorčević dobio je simbolične darove kao uspomenu na njegov posjet Hrvatskoj župi sv.Nikola Tavelić u Nizozemskoj.

Za hercegovina info iz Den Haaga B. Buhač.