Mislili su da je pregazio ženu i pobjegao, ali kad su prišli tijelu, otkrivena je stravična istina

ubojstvo

Iako su prve informacije ukazivale da se radi o prometnoj nesreći, istraga je pokazala da je riječ o zločinu iz strasti. Naime, kako se ispostavilo, osumnjičeni za ubojstvo je muž nesretne žene, koji ju je pratio kolima, sustigao, izbo nožem i pobjegao.

- Policiji je prvo stigla prijava da je pješak oboren i usmrćen. Međutim, kada je ekipa došla na lice mjesta, konstatirala je da se na tijelu žene nalaže ubodne rane, i odmah je bilo jasno da je riječ o zločinu.

Jedan od svjedoka vidio je automobil koji se udaljava, pa je pojurio za njim. Upamtio je tablice, što je pomoglo da se pronađe osumnjičeni. Kasnije je otkriveno da je par bio u fazi razvoda pa se pretpostavlja da u tome leži motiv zločina - pojašnjava izvor "Kurira".

Policija traga za osumnjičenim čovjekom, koji, kako navode, vozi sivi karavan Peugeot 307.

Kako prenosi reporter sa lica mjesta, žena je stradala kod adresnog broja 88, a njena obiteljska kuća nalazi se nedaleko od mjesta tragedije.

- Vidjeli smo da došli njeni članovi obitelji - brat i majka. Uplakana majka uporno je pričala "Samo da je vidim" - pričaju očevici, dodajući da je jedan od susjeda pozvao službu Hitne pomoći, te da je njihova ekipa obavila reanimaciju, ali nažalost bez uspjeha.

U kući nastradale nisu željeli komentirati slučaj.

- To mi je majka - bilo je sve što je djevojka od dvadesetak godina, vidno potresena, kazala novinarskim ekipama.