Loše vrijeme prekinulo potragu za malezijskim zrakoplovom

pad zrakoplova, poljska pad zrakoplova, misterija, avion, mobiteli, satelit, zrakoplov, zrakoplov, malezija, otmica, zrakoplov, malezija, nestali zrakoplov, malezija, malezija, zrakoplov, nestanak, zrakopolov, crna kutija, pad zrakoplova, zrakoplov, nestanak, malezija, pad zrakoplova, pad zrakoplova,  Angus Houston, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, ukrajina, zrakoplov, Boeing 737, Malezijski zrakoplov
Pretpostavlja se da su to ostaci malezijskog zrakoplova s 239 putnika i članova posade nestalog prije 19 dana.

Vremenska prognoza za to područje je velika hladnoća, velike turbulencije i gotovo nikakva vidljivost, rekao je američki časnik Adam Schantz koji vodi tim američkih zrakoplova. Svi koji su ondje vraćaju se, a svi letovi prema tom dijelu oceana otkazani su, dodao je Schantz, prenosi Reuters.

Malezijski ministar prometa Hishammuddin Hussein rekao je na konferenciji za tisak da je sada važno da se potvrdi da su pronađeni ostaci dijelovi nestalog zrakoplova. Imamo četiri odvojena traga sa snimaka satelita, iz Australije, Kine i Francuske, koji pokazuju moguće ostatke. Sada je ključno povezati te ostatke s MH370, rekao je Hussein.

Najnovije satelitske snimke tvrtke Airbus Defence and Space, odjela Airbus grupacije, prikazuju 122 moguća komada zrakoplova na 400 četvornih metara površine oceana, u rasponu od jednog do 23 metra dužine.

Mjesto rušenja, u južnom dijelu Indijskog oceana, tisućama je milja udaljeno od trase na kojoj se zrakoplov trebao nalaziti i mnogo ključnih pitanja o tome kako je ondje završio još nema odgovore.

izvor: hrt.hr