Ljepotica, ali i zvijer: Cura mu slomila nos jer je htio prekinuti

djevojka, prekid, napad
Britanski student Ben Kennel, koji studira na svučilištu u Connecticutu, zavšio je krvav i sa slomljenim nosom nakon što je tadašnjoj djevojci Kathryn A. Mahoney predložio da se prestanu viđati.

Djevojka, inače sportašica i model, poludjela je kada joj je Ben u studentskom domu rekao da želi preknuti te ga šakom udarila u nos. Ozlijeđeni Ben nije se oko ozljede uznemirio te je koristeći Snapchat poslikao svoje stanje i proslijedio fotografiju prijateljima.

- Katie dolazi sa slomljenim nosom - napisao je ispod fotografije na kojoj je još uvijek krvav, a zatim još jednu nakon što je očistio lice, a na kojoj se jasno vidi slomljen nos.

Napad, koji se zbio 1. ožujka u domu, je prijavio. Policiji je rekao da ga je Mahoney udarila nakon što je spomenuo prekid. Pokušao joj je blokirati ruku no nije uspio, a nakon udarca odjurio je studentsku sobu k prijatelju i potražio pomoć. Odvezao se zatim u bolnicu gdje su mu sanirali ozljede. Ljepotica-zvijer koja ga je udarila optužena je napad trećeg stupnja te je zadržana uz jamčevinu od 1500 dolara.

Inače, fakultet Fairfiled koji oboje pohađaju je malo privatno sveučilište s oko 5100 studenata, piše Daily Mail.