Kupio čokoladnog Djeda Božićnjaka pa se neugodno iznenadio

Kupio čokoladnog Djeda Božićnjaka pa se neugodno iznenadio

Jedan se mladić želio zasladiti čokoladnim Djedom Božićnjakom, no umjesto toga, završio je u medijima. Jason Greaves iz engleskog Blackleyja u trgovini Tesco kupio je čokoladnu figuru, ali u njoj ga je dočekalo iznenađenje.

Kada je pojeo prednji dio čokolade u unutrašnjosti Djeda Božićnjaka nalazio se komad čokolade nalik na muški spolni organ. Čokolada se izlila baš u donjem dijelu figurice gdje bi se i trebala nalaziti pa je iznenađenje bilo još i veće. Mladić je odmah nazvao svoju djevojku, a par nije mogao doći k sebi od smijeha. Nakon toga su se našli i fotografirali čokoladu te su se javili trgovini kako bi ih 'upozorili' što prodaju.

– Uzeo sam ga jer sam žurio, a sama sam htio nešto slatko. Kada sam ga vidio, morao sam pogledati ponovno. Previjao sam se od smijeha. Ne znam je li osobi koja ga je radila to bio zadnji dan na poslu pa su se zabavljali ili je bila prava slučajnost. No, s obzirom na to gdje se nalazi za mene je to više od slučajnosti – prepričao je mladić, prenosi Metro.

– Rekao sam Tescu što se dogodilo, no čini mi se da ih nije briga – dodao je. Glasnogovornik trgovačkog lanca našalio se pak kako je Djed Božićnjak izgleda malo previše otkrio.

– Naravno, ako kupac želi vratiti proizvod to može učiniti u najbližoj našoj trgovini – kazao je.