Hrvatskog košarkaškog suca upleli su u priču o prostituciji.

Tajnik košarkaškog kluba Budućnost Tihomir Vučinić kazao je na sudu u Podgorici kako je između ostalih, za hrvatskog košarkaškog suca Sretena Radovića ugovarao sastanke s djevojkama, pišu crnogorske Vijesti.

- Najradije bih komentirao, ali ne smijem, ruke su mi vezane - rekao je Radović, a Danko Radić, predsjednik HKS-a i sportski direktor NLB lige, tvrdi da ga sporni sudac zanima isključivo kao sportski lik.

- Ako je cijeli događaj vezan za sport, razmotrit ćemo suspenziju - rekao je Radić.

Svjedočeći na suđenju Dejanu Popoviću, Vučinić je kazao kako je od njega naručivao seksualne usluge. Snimani su njihovi razgovori, a jedna rukometna delegacija htjela se malo zabaviti s djevojkama, pa je ovaj kontaktirao Popovića od kojeg je naručio četiri djevojke. Dvije su bile za rukometnu delegaciju, a ostale dvije kaže kako nisu bile za njega, već za hrvatskog suca Radovića koji često sudi u Crnoj Gori.

U cijeloj priči zapravo nema ništa sporno, osim ako se dokaže da je Budućnost dogovorom sastanka suca i prostitutke ‘kupila' utakmicu. No to je malo vjerojatno jer je Budućnost izgubila posljednje dva od tri susreta na kojima je Radović ove sezone sudio.

izvor: 24sata.hr