Horor u Beogradu: Zapalio rampu, sebe i dva policajca!

horor, Beograd
... "Parking servisa" na Starom sajmištu. Povrijeđen je i Predrag Lejić koji je sebe i policajce polio benzinom i zapalio, prenose srbijanski mediji.
Njemu je danas "pauk" odnio nepropisno parkiran automobil. Predrag Lejić je došao na plac, probio rampu i pobjegao. Nekoliko sati kasnije "pauk" mu je ponovo odnio nepropisno parkirano vozilo. Revoltiran, došao je na Staro sajmište i polio se benzinom ispred kućice u kojoj su bili radnici "Parking servisa".Kada je policijska patrola pokušala da spriječi čovjeka da se zapali, Lejić je polio policajce benzinom i zapalio sebe i njih. Intervenisali su vatrogasci koji su spriječili tragediju, a Hitna pomoć je tri čovjeka prevezla u bolnicu.
Njemu je danas "pauk" odnio nepropisno parkiran automobil. Predrag Lejić je došao na plac, probio rampu i pobjegao. Nekoliko sati kasnije "pauk" mu je ponovo odnio nepropisno parkirano vozilo.

Revoltiran, došao je na Staro sajmište i polio se benzinom ispred kućice u kojoj su bili radnici "Parking servisa". Kad je policijska patrola pokušala spriječiti čovjeka da se zapali, Lejić je polio policajce benzinom i zapalio i sebe i njih.

Intervenirali su vatrogasci koji su spriječili tragediju, a Hitna pomoć je tri čovjeka prevezla u bolnicu.