Horor: Trudnu je zatvorili s kravama, silovali je muž, njegova rodbina, susjedi, prijatelji.

Kako po pitanju miraza nije mogla zadovoljiti očekivanja obitelji u koju se udala, 20-godišnjakinja je 3 godine provela zaključana u štali. Čak i kad je ostala trudna kontinuirano su je silovali muž, njegova rodbina, susjedi i prijatelji.

Kada je sa 16 godina ostala trudna rođaci njezina muža, uključujući svekrvu i šogora, odlučili su je natjerati na pobačaj. Trudnu su je zaključali u štalu s kravama i bikovima. Danima bi bila bez hrane i vode, a susjedi, rođaci i prijatelji od muža su je konstantno silovali.

Nakon 3 godine zatočeništva muž ju je ovog svibnja za 50.000 rupija (oko 750 eura) prodao rođacima koji su dali novac za miraz koji njezin otac nije mogao platiti. Tamo je također bila zatočena i opetovano su je silovali svi muški članovi obitelji, piše Times of India. Njezina kontinuirana noćna mora pretvorila se u još goru kada ju je, dok je bila teško bolesna, putem do bolnice silovao još i susjed koji ju je u bolnicu vozio.

Sasvim slučajno, jednog ju je dana primijetio jedan njezin rođak i sve prijavio njezinom ocu. 28. lipnja njezina ju je obitelj spasila i dovela kući. Dva dana kasnije odlučili su da svoju zastrašujuću priču mora ispričati policiji.

‘Iako smo platili za miraz koji su tražili već prije vjenčanja stalno su povećavali zahtjeve. Željeli su televizor u boji, motocikl, traktor i još novca. Tukli su moju kćer i izgladnjivali je', ispričao je njezin otac. ‘Iako smo dolazili nisu nam dali da je vidimo dok ne platimo miraz. Nisam imao pojma da moja kćer prolazi kroz pakao. A onda smo doznali da je prodana i pohitali je spasiti od tih čudovišta'.

Policija je podigla optužnicu protiv 10 osoba - supruga te nekoliko njegovih rođaka i susjeda. Optuženi su za okrutnost, prodaju maloljetne osobe u svrhu prostitucije, silovanje, otmicu i zastrašivanje. Za sada su uhićena samo trojica