Bivša Lokica osvetila sina koji je umro od droge

Najteži trenutak za Bibu bila je Andrijina smrt, koju nikada nije prebollela. Bila je bjesna na Ljubomira, optuživala ga je da je zapustio sina, smatrala da zbog nove obitelji nije htjeo da mu pomogne i isčupa ga iz kandži narkomanije, što ju je najvjerovatnije i navelo na ubojstvo - otkriva za „Alo!" izvor upućen u obiteljsku tragediju koja se u subotu oko 17 sati dogodila ispred beogradskog restorana „Madera".


VIDEO: U Beogradu ubijeni otac i kći, ubojica skočila s mosta !

Podsjetimo, Ljiljana je tog kobnog poslijepodneva ušla u restoran gde je Ljubomir sa kćerkom iz drugog braka Milicom ručao i s njima započela žustru svađu, koja se nakon 15 minuta prividno smirila. Međutim, nakon završenog razgovora, Ljiljana im je ispred restorana napravila „sačekušu" i „završila" ih u stilu mafijaša.

Biba, kako su je prijatelji znali, najprije je pucala bivšem suprugu u leđa, a zatim naciljala u Milicu, koja je pokušala da pobjegne. Iako ih je pokosila već prvim hitcima, prišla je i sa još po jednim metkom u glavu „ovjerila", zabilježila je sigurnosna kamera restorana „Madera" na snimku koji poseduje policija.
Ubojica iz Beograda bila članica "Lokica", najslavnije plesne grupe ex-YU

Milica je na licu mjesta izdahnula, a Ljubomir je preminuo pola sata poslije pucnjave, nedugo po prijemu na odjeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Upućeni govore da su se bivši supružnici u više navrata svađali upravo u „Maderi", gdje je Kobra često dolazio. Gosti i konobari ovog elitnog beogradskog restorana bili su svjedoci njihovih žestokih svađa koje su dosezale do ivice fizičkog sukoba.

alo