Berlusconi još uvijek financira svoju malu vojsku žena za zabavu

Silvio Berlusconi, Silvio Berlusconi, striptiz, ples, Silvio Berlusconi, senatorska titula, Silvijo Berlusconi, talijanski parlament

U petak je pet žena koje svjedoče na suđenju Berlusconijevim suradnicima optuženim da su mu osiguravali prostitutke, reklo da još uvijek dobivaju novčane poklone od medijskog magnata.

"Silvio Berlusconi mi još uvijek daje 2500 eura mjesečno", rekla je Elisa Toti, jedna od djevojaka koja je navodno sudjelovala u takozvanim "bunga bunga" seksualnim zabavama.

Ona je rekla da joj je bivši premijer pomogao i kupiti kuću i automobil ali je zanijekala da je bila plaćana za spolni odnos s njim.

Dvije druge žene koje su u petak saslušane na sudu također su rekle da mjesečno od Berlusconija primaju slične iznose.

U travnju je Berlusconi novinarima na marginama sudskog procesa rekao da još uvijek daje novac maloj vojsci žena uključenih u "bunga bunga" seksualni skandal i to iz velikodušja jer su uništene i osramoćene lošim publicitetom koje prati suđenje.
U odvojenom ali povezanom sudskom procesu Berlusconi je optužen da je platio za spolni odnos s maloljetnom prostitutkom te za zloporabu vlasti kako bi je oslobodio iz policijskog pritvora.

(Hina)