Air Transat započela je u srijedu s letovima na izravnoj liniji Toronto-Zagreb

Air Transat , Toronto-Zagreb,  Međunarodna zračna luka Zagreb
Kanadska aviokompanija Air Transat započela je u srijedu s letovima na izravnoj liniji Toronto-Zagreb, izvijestili su iz Međunarodne zračne luke Zagreb (MZLZ).

Izravni letovi predviđeni su do 5. listopada ove godine.

Zahvaljujući mreži Air Transatovih letova preko Toronta, putnici se mogu odlučiti za daljnje letove unutar Kanade prema Montrealu, Vancouveru i Calgaryju.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo što imamo priliku uspostaviti novu vezu između Kanade i Hrvatske pokretanjem ovog izravnog leta. To će otvoriti mogućnost velikom broju putnika da otkriju ili ponovo posjete Hrvatsku odnosno Kanadu", kazao je podpredsjednik Air Transata za komercijalna pitanja Gilles Ringwald.

Predsjednik Uprave MZLZ-a Jacques Feron je istaknuo kako je nova linija vrlo važna za Hrvate koji žive u Kanadi, ali i cjelokupnu turističku i poslovnu razmjenu.

Podsjetio je kako je zagrebačka zračna luka 5. lipnja zabilježila milijuntog putnika, što je tjedan dana ranije u odnosu na prošlu godinu.

Otpravnik poslova pri Veleposlanstvu Kanade u Zagrebu Bill McCrimmon kaže da će nova aviolinija pridonijeti jačanju ekonomskih, kulturoloških i međuljudskih odnosa između dviju zemalja, a smatra i da će biti pozitivan pokazatelj ekonomskog i poslovnog ambijenta u Hrvatskoj.

 

airtransat.com