Ivana Mlakić: Dobili smo protivnika po mjeri

Volja ždrijeba odlučila je ono što su priželjkivale i one i njihovi navijači, jer su za protivnika dobile Samobor. Evo što je za naš portal nakon što je saznala ime protivnica izjavila kapetanica Ivana Mlakić:

"Pa mislim da smo dobile protivnika s kojim možemo igrati, što je najvažnije one nisu puno bolje od nas i vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat na domaćem terenu, uz potporu kakvu smo imali protiv Kumanova. Šteta što drugu utakmicu ne igramo kući ali dobro je i ovako".

Slično razmišlja i najbolja rukometašica u BiH Andrea Prusina:

"U ovoj fazi ni jedan protivnik nije lagan, međutim, izbjegli smo Francuskinje, a tajno smo priželjkivalli Samobor. Ne zbog toga što su lošija ekipa, nego zato što o njima imamo najviše informacija. Radi se o jednoj, jako iskusnoj i kvalitetnoj ekipi, predvođenoj Hrvatskom reprezentativkom Ivanom Lovrić, i sigurno je da nam neće biti lako. Dat ćemo sve od sebe da pokušamo izborit prolaz dalje".

Ni trenerica Ana Papak nije nezadovoljna:

Izbjegli smo francuskinje što nam je bila želja, a ja osobno sam se nadala Samoboru, ne iz razloga što su lošija ekipa, nego što o njima najviše znam. Sa nekima sam kroz karijeru igrala, a nedavno sam imala priliku i pogledat ih protiv Splita. Jako su  dobra i iskusna ekip ,predvođena hrvatskom reprezetantivkom Ivanom Lovrić. Neće biti lako, ali se nećemo predati. Dat ćemo sve od sebe da napravimo što povoljniji rezultat pred uzvrat u Samoboru. Nadamo se opet punoj dvorani i podršci Ultrasa kao u susretu protiv Kumanova.

hercegovina.info