Zoran Rajović: Igranje za Zrinjski mi je najdraže u karijeri

...što je te godine stigla prva šampionska titula u Mostar. Navijači su upravo te godine baš njemu dodijeli navijački pokal Filip Šunjić Pipa i to dovoljno govori koliko su ga cijenili. Danas je Zoran u dalekoj Aziji, i evo što kaže za naš portal.

Kao prvo gdje je danas Zoran Rajović?

Trenutno igram za FC Yadanarbon klub iz Myanmara. Klub je već dva puta bio prvak, a i ove godine imamo ambicije biti šampioni.

Pratiš li danas BiH nogomet, i što misliš koliko je danas kvalitetna domaća liga?

Pratim bh nogomet koliko god mogu. Mislim da je kvalitet dosta slabiji nego ranijih godina, zato što non stop kvalitetni igrači odlaze u inozemstvo, i zato što klubovi nisu u financijskoj mogućnosti da ih zadrže.

Zlatnim slovima si upisan u povijest Zrinjskog kao čovjek koji je svojim golovima donio prvu titulu prvaka u Mostar. Možeš li se prisjetiti tih dana?

Nikad neću zaboraviti te trenutke koji su mi bili najdraži u karijeri. Stvarno smo imali sjajnu ekipu, sjanog trenera, Upravu i naravno najbolje navijače koji su nas nosili i davali nam veliku potporu na svakoj utakmici.

Bio si i ostao ljubimac navijača koji su te nagradili navijačkim trofejom. Kako si ti doživljavao Ultrase?

Mislim da su Ultrasi 12 igrač kluba u svakom smislu te riječi, a to što su me nagradili navijačkim trofejom to nosi dodatnu težinu mog odnosa sa njima.

Čuješ li se danas sa nekim od suigrača iz Zrinjskog?

Ostao sam u kontaktu sa bivšim suigračima, najviše se čujem sa Semjonom Milosevicem, Mislavom Karoglanom, Makom Ivankovićem i Ivicom Džidićem.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Planiram da igram još dvije-tri godine, a poslije završetka karijere sigurno ću ostati u nogometu kao trener ili sportski radnik.

Poruka našim čitateljima.

Žlim da pozdravim sve vaše čitatelje i da im poželim zdravlja i uspjeha u svemu što rade, naravno da navijaju za Zrinjski i raduju se budućim uspjesima kluba. Veliki pozdrav iz azije!

hercegovina.info