VIDEO  Neredi navijača Srbije u Genovi

Bacali su dimne zavjese i petarde te sve što im je palo pod ruku na teren, ali i na talijanske navijače, te su zbog toga igrači obiju reprezentacija otišli u svlačionicu, a talijanska specijalna policija se bori s huliganima na stadionu.

Bacali su dimne zavjese i petarde te sve što im je palo pod ruku na teren, ali i na talijanske navijače te su zbog toga igrači obiju reprezentacija otišle u svlačionicu, a talijanska specijalna policija se bori s huliganima na stadionu, piše tportal.hr.

Srpski huligani razbili su na stadionu i ogradu koja ih dijeli od drugih gledatelja, te je stadion Luigi Feraris bio pod opsadom. Specijalna talijanska policija je spremila i vodene topove za svaki slučaj, ali ih nije koristila.

U cijelom tom kaotičnom okruženju golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković odbio je stati na gol zbog toga što su ga cijeli dan pred utakmicu srpski navijači vrijeđali. Naime, uoči utakmice skupina navijača Srbije napala je vratara Vladimira Stojkovića u trenucima kada je autobus sa srpskim igračima krenuo prema stadionu.

Ozbiljniji incident je spriječen, no Stojković je odbio braniti, pa je njegovo mjesto u prvom sastavu zauzeo Željko Brkić.

Neredi su nastavljeni,  utakmica je odgođena i na stadionu su ostali samo snage sigurnosti i navijači iz Srbije.