FOTO  Slaven Musa: Protiv Željezničara nas zanimaju samo tri boda

Novinarima su se obratili Damir Džidić, kapetan momčadi i Slaven Musa, šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.

Slaven Musa

Ovaj tjedan smo odlično radili. Popović i Hadžić još nisu zaliječili ozljede a što se tiče ostalih igrača mogu reći da su svi zdravi i spremni za sutrašnju utakmicu. Večeras momčad ima još jedan trening nakon kojeg će biti poznat konačni sastav za utakmicu protiv Željezničara. Vjerujem da smo sposobni da odigramo jednu dobru utakmicu što će biti dovoljno za osvajanje tri boda. Željezničar ima nekoliko dobrih pojedinaca, prevenstveno misleći na Zebu, Selimovića i Adilovića koji donose prevagu na terenu. Smatram da nam Željezničar dolazi u idealnom trenutku i uz maksimalni angažman igrača na terenu i podršku naših navijača, dobar rezultat nebi trebao izostati, kazao je Musa.

Damir Džidić

Dolazi nam u ovom trenutku najbolja momčad Premijer lige i mi miramo pružiti maksimum da bi izvukli povoljan rezultat iz ove utakmice. Na nama igračima je da ispoštujemo sve ono što se dogovorimo prije utakmice u svlačionici, damo svoj maksimum i sa pobjedom vratimo tamo gdje nam je i mjesto na tablici. Posljednje dvije utakmice smo lošije odigrali ispod naših očekivanja, ali sutra je nova utakmica i prilika za pobjedu, kazao je Džidić.

Zrinjski i Željezničar dosad su odigrali ukupno 26 službenih utakmica, od čega 24 prvenstvene. Željezničar je slavio u 14 utakmica, dok je samo 5 izgubio, uz 7 neriješenih rezultata. Gol razlika je pozitivna (+19).

Utakmica je na rasporedu je u nedjelju od 18.30 sati u Mostaru.