Skandalozno ponašanje direktorice FK Sarajevo: Provocira gledatelje u Širokom i Mostaru, a na društvenim mrežama objavljuje neprimjerene fotografije

sabrina buljubašić, Zrinjski, Sarajevo

Mediji u Sarajevu posljednjih dana izvještavaju o nekorektnom ponašanju dijela gledatelja na stadionu pod Bijelim brijegom na utakmici 12. kola nogometne Premijer lige BiH između Zrinjskog i Sarajeva.

Prema njihovim navodima gledatelji su vrijeđali članove Uprave sarajevskog kluba, a neki od njih su se sa istima željeli obračunati.

Kao portal koji objektivno izvještava javnost Hercegovina.info ima nultu toleranciju prema vrijeđanju i fizičkom nasilju. No, neke činjenice u izvješćima sarajevskih medija su zanemarene, ili nisu namjerno objavljene.

Članovi Uprave FK Sarajevo tijekom susreta provocirali su gledatelje u Mostaru, i svojim ponašanjem uvelike dali doprinos njihovoj reakciji. U takvom ponašanju najviše se istaknula direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.

sabrina buljubašić,Zrinjski,Sarajevo

Navedenoj osobi provokacije nisu strane, a istima je služila i na Kup utakmici između NK Široki Brijeg i FK Sarajevo koja je odigrana u srijedu na Pecari.

Kako se radi u najmanju ruku o kontroverznoj osobi vidi se pregledom fotografija koje Sabrina Buljubašić objavljuje na društvenim mrežama. Buljubašić obnaša važnu funkciju u prvaku BiH, a njezine fotografije su neprimjerene, te se nadamo kako mladi neće pronaći uzora u navedenoj osobi.