REAL POMEO RIVALA U LUDOM EL CLASICU Ronaldo zabio pa dobio crveni, suci "igrali" za Barcelonu (1:3)

ronaldo
Imao je Real prednost od 50. minute, nakon što je Pique bezopasan ubačaj Marcela poslao u svoju mrežu, pa sve dok sudac nije odlučio vratiti domaće u igru.

Suarez je 15 minuta prije kraja pao u duelu s Realovim vratarom Navasom, a sudac nasjeo na njegovo simuliranje i poklonio Barceloni jedanaesterac kojeg je realizirao Messi.


A Rakitić i Ronaldo vratili Real u vodstvo

Izgledalo je tada da bi domaći mogli i do preokreta, a onda su Real u vodstvo vratili Rakitić i Ronaldo... Prvi je nakon odugovlačenja s udarcem izgubio loptu u kaznenom prostoru gostiju, a drugi projurio pored Piquea i majstorskim udarcem iskosa s lijeve strane pogodio suprotni kut praćen zvižducima cijelog stadiona. Golčina dovoljna da Ronaldo skine dres i Kataloncima pokaže svoj isklesani torzo. I zaradi žuti karton.


Isti kriterij? Ronaldu isključenje, a Suarezu penal

Samo dvije minute kasnije još jedna odluka suca koja je šokirala Real. Ronaldo je pao u duelu s Umtitijem, a sudac je Portugalcu pokazao žuti karton zbog simuliranja i isključio ga iz igre. I iz uzvratne utakmice.

Snimka je pokazala da je kontakta između najboljeg nogometaša svijeta i braniča Barcelone bilo, vjerojatno nedovoljno za prekršaj, ali da je o simuliranju zbog toga teško moglo biti govora.


Kovačićeva zamjena u inat sucu za konačnih 1:3

To kao da je dodatno razljutilo Real pa je u posljednjoj minuti Asensio, koji je u drugom poluvremenu zamijenio Kovačića, povukao kontranapad i iz bijesa topovskim udarcem probio Ter Stegena.


Real tako u uzvrat, koji se u srijedu igra u Madridu, ulazi s dva velika gola prednosti. Ulazi i bez najboljeg igrača, ali se Zidaneu vraća Modrić koji je za ovu utakmicu bio suspendiran.

Index.hr