FOTO  Omladinska liga BiH: HŠK Zrinjski-FK Sarajevo

HŠK Zrinjski, FK Sarajevo, kadeti, juniori, Omladinska liga

Prvo su se sastale kadetske selekcije, a susret je završio neodlučenim rezultatom 1:1. Gosti su poveli u 1. minuti pogotkom Radovca, a poravnao je Klarić u 37. Za punim plijenom mogu više žaliti domaći nogometaši koji su imali premoć i više prigoda za pogotke.

HŠK Zrinjski: Bandić, Ostojić, Tipurić, Buconjić, Jarak, Jozić, Odak, Klarić, Vranjić, Galić i Rozić. Još su igrali: Čilić, Puljić-Vlahić, Galić i Primorac.

FK Sarajevo: Plakalo, Čalija, Hrustemović, Zukić, Zulčić, Fočo, Radovac, Hamzić, Handžić, Tanović i Sijamija. Još su igrali: Kurtanović, Bunović i Dželo.

Juniorski susret donio je dobru igru i pobjedu gostiju od 2:4. Gosti su imali više od igre, te su zasluženo slavili i sa nova tri boda su se umješali u borbu za šampionsku titulu. Strijelci za goste su bili Čomaga u 5, Čampara u 15 i 54, te Plakalo u 90 minuti. Za Zrinjski strijelac oba puta sa bijele točke bio je Martinović u 26 i 75 minuti.

HŠK Zrinjski: Vasilj, Perić, Pehar, Miletić, Miličević, Buhač, Ćubela, Slišković, Vlaho, Martinović i Čilić. Još su igrali: Gugić, Ereiz, Cvitanović, Vrdoljak i Mustapić.

FK Sarajevo: Burić, Mulić, Račič, Bajramović, Muharemović, Čulov, Civa, Čomoga, Mujezinović, Bešić i Čampara. Još su igrali: Plakalo i Vratanović.

hercegovina.info