NK Široki: Moguć dolazak nove posudbe iz Dinama

Pozicija u ofenzivi popunjavala se spekulacijom da je klub u kontaktu s Ivanom Krstanovićem, što čini se da nije istina, no veze s Dinamom ipak su aktivne.

Nedavno nam je trener Širokog Branko Karačić rekao kako bi Krstanović, koji za vrijeme vladavine Krunoslava Jurčića baš i nije bio najsretniji, naravno, bio pojačanje Širokom. No istaknuo je Karačić i to da je priča ipak malo nerealna, s obzirom da je stasiti napadač plaćen milijun i pol eura. Situaciju je sada prokomentirao i predsjednik Zlatan Mijo Jelić, koji ne isključuje pojačanje iz Maksimira...

- S Krstanovićem nije bilo kontakta na poslovnom planu, on je prijatelj, rekao je Jelić, dodavši da je klupska strategija po pitanju osnaživanja kadra jasna.
- Tražimo desnog bočnog i napadača, s tim da će zbog politike o strancima jedan igrač morati biti iz BiH, rekao je za Dnevni list

Istaknuo je prvi čovjek Širokog da se klub neće žuriti, da prvo pojačanje neće biti obznanjeno do Božića, ali podvukao i jedan zanimljiv detalj.
- Kako imamo suradnju s Dinamom, nije isključeno da posudimo nekog njihovog igrača, rekao je, dodavši kako je to priča koja se tek treba ispričati.
- U Dinamu je sada situacija takva da se ne zna tko će biti trener, tek kada se to riješi, znat će se na koje se igrače računa.

Dinamo je Širokom već ustupio jednog svog igrača, Mihaela Pazmana. Igrač je to koji je na Pecaru stigao iz Radnika iz Sesveta, no bez obzira na ugovor koji ima s klubom iz Maksimira, nije se nametnuo - nakon što je polusezonu trenirao u Širokom, vraćen je u Zagreb. Ako dođe do nove suradnje sa zagrebačkim klubom na ovoj razini, eventualna nova posudba ipak bi morala biti igrač koji će imati mjesta u Karačićevom kadru - jer, kako je i sam Jelić rekao, tražit će se pojačanja, a ne igrači koji će sjediti na klupi i čekati priliku.

Široki i sada u kadru ima Dinamovog igrača, Gorana Zakarića, no mladi reprezentativac BiH sigurno će još neko vrijeme svoj sedmogodišnji ugovor s Dinamom odrađivati u dresu tima s Pecare.

Dnevni list