Lendrić: Kad se vratim u Hajduk više ne idem na posudbe

Popis igrača za pripremne utakmice je objavljen, na njemu se nalazi i mladi napadač Hajduka na posudbi u Zrinjskom Ivan Lendrić. Podsjetimo talentirani napadač se početkom veljače našao u centru pozornosti nakon najave da bi mogao zaigrati za reprezentaciju BiH. Bio je nezadovoljan jer se tada nije našao na popisu koji je sastavio Dražen Ladić no čini se da je s Šuškom izgladio nesporazum.

- Izbornik je bio u Mostaru, razgovarali smo i pozvao me u reprezentaciju. Ja nikada nisam rekao da sam nezadovoljan Šuškom. On je došao i nije mogao na brzinu mijenjati popis.

- Sada se ne želim vraćati na to, cilj mi je dokazati se u mladoj reprezentaciji i pružiti što bolju igru. Točno je da su me jednom kontaktirali iz BiH saveza ali nakon toga se nisu više javljali - kaže Lendrić.

Mladi napadač je u u dresu mostarskog kluba ove sezone zabio 11 golova. Iako se njegov klub nalazi pri dnu ljestvice kaže da je zadovoljan napretkom u Mostaru. Ipak, cilj mu je povratak u Hajduk nakon završetka sezone.

- Rezultati su loši ali ne mogu se požaliti na tretman u Mostaru. Neće biti produžetka posudbe na kraju sezone, tristo posto sam siguran da se vraćam u Hajduk. Na Poljudu ću se pokušati nametnuti treneru, posudba više ne dolazi u obzir, zaključuje napadač koji s Hajdukom ima ugovor na još dvije godine.

izvor: dalmacijanews.com