FOTO  HŠK Zrinjski osudio neodgovorno ponašanja dijela gledatelja, ponašanje gostiju nije nitko

Stadion HŠK Zrinjski, FK Sarajevo, Stadion HŠK Zrinjski, pl bih, Stadion HŠK Zrinjski, vladimir bjelica, FK Sarajevo
"HŠK Zrinjski izražava duboko žaljenje zbog nemilih događaja i neodgovornog ponašanja dijela gledatelja s tribine Zapad nakon utakmice HŠK Zrinjski - FK Sarajevo (2:2). Naš Klub najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja na nogometnim terenima i ne želi tražiti nikakva opravdanja za neprihvatljivo iskazivanje nezadovoljstva i niskih strasti kojima nema mjesta u uljuđenom društvu. Nažalost, takvo ponašanje neodgovornih pojedinaca je prouzročilo ozljedu člana stručnog stožera FK Sarajevo Muhameda Džakmića kojemu se i na ovaj način iskreno ispričavamo i kojemu naravno želimo brz i uspješan oporavak te da čim prije zaboravi nemili događaj", navelu su u priopćenju HŠK Zrinjski.

Naravno i brojni sarajevski mediji su u puno gorem obliku opisali događaje na stadionu HŠK Zrinjski nakon utakmice kada je došlo do incidenta. 

Ne opravdavajući nikakva nasilja, ali u svrhu istine valja istaći da niti jedan mediji nije napisao ni spomenuo da je atmosfera na stadionu postala napeta tek kada su gostujući navijači bacili baklju s gornje tribine među obične gledatelje navijače Zrinjskog među kojima je bilo i djece. Prava je sreća da ta baklja nije nikoga pogodila jer bi posljedice bile puno gore.

Valja istaći i to da su i članovi stručnog stožera gostiju vraćali predmete koji su navijači bacali prema njima, a i ni to nitko nije spemenuo, kao ni njihovo konatantno provociranje koje je iziritiralo gledalje na zapadnoj tribini.

Na kraju ne možemo ne spomenuti suđenje suca Bjelice koji je svojim odlukama uvelike pridonio da se atmosfera na stadionu naelektizira do usijanja. 

HERCEGOVINA.info