FOTO  HŠK Zrinjski-NK Osijek 2:1

HŠK Zrinjski, NK Osijek, HŠK Zrinjski, NK Osijek

Bila je to dobra utakmica, na momente igrana po velikom pljusku koji je ometao nogometaše obije momčadi. Prvo poluvrijeme bilo je donekle izjednačeno, a poveli su gosti preko Ljubojevića. Zrinjski je poravnao u zadnjim trenucima prvog dijela, a strijelac je bio Markić.

Drugi dio sasvim druga slika na terenu, i Zrinjski je bio puno bolji protivnik. Imali su Plemići nekoliko odličnih prilika, a pobjedonsni pogodak postigao je Zadro. Prije toga Duro je zatresao vratnicu, poslije pogotka Šunjićev udarac glavom gosti su izbacili sa crte. Marijanović je također sjajno tukao, ali je gostujući vratar dobro obranio, a na kraju je Drežnjak imao dobru priliku. Imali su i gosti par odličnih prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Šunjić, Džidić, Markić, Aničić, Popović, Stojkić, Duro, Kutalija, Sušić i Pehar. Još su igrali: Marjanović, Živko, Zadro, Miličević, Maxi, Drežnjak, Arežina i Sesar.

NK Osijek: Kardum, Šorša, Smoje, Gavrić, Lukačivić, Kvržić, Jugović, Babić, Špehar, Miličević i Ljubojević. Još su igrali:Vargić, Ibriks, Vrgoč, Barišić i Prijić.

hercegovina.info