FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski drastično oštećen na utakmici protiv FK Sarajevo

Stadion HŠK Zrinjski, FK Sarajevo, Stadion HŠK Zrinjski, pl bih, Stadion HŠK Zrinjski, vladimir bjelica, FK Sarajevo
...oštećeni gosti zbog po njima nepostojećeg kaznenog udarca za Zrinjsk, nepravde koje su nanesene Zrinjskom se namjerno prešućuju.

Ako je sporan kazneni udarac za Zrinjski i više nego sporan je i kazneni udarac za FK Sarajevo. U priloženoj snimci se vidi da nikakvog kontakta nije bilo kada je FK Sarajevo dobilo kazneni udarac iz koga su gosti poravnali rezultat na 1:1.

Kod drugog pogotka gostiju i više nego sporno je dosuđivanje udarca iz kuta za goste. Na snimci se vidi da je lopta bila za vratara Zrinjskog, ali sudac Bjelica je dosudio udarac iz kuta, te još kaznio žutim kartonom igrača Zrinjskog Jakovljevića. Iz tog udarca Sarajevo je došlo do vodstva.


Ako je sporan kazneni udarac nakon prekršaja nad Veselinovićem onda prekršaj nad Bilbijom u 92. minuti susreta nije jer je igrač Zrinjskog sapleten u izglednoj prigodi.

Na kraju ne možemo, a ne spomenuti start nad najboljim igračem PL BiH nakon čega je isti završio u bolnici ozbiljno narušenog zdravlja. Iako je ovo prekršaj za direktni crveni karton, Bjelica je izvadio samo onaj žute boje.

Te četiri situacije jasan su pokazatelj da je HŠK Zrinjski teško oštećen, a sudac Bjelica je pokvario derbi koji se zahvaljujući njegovim odlukama pretvorio u ono što se pretvorio. Ovo nije prvi puta da je sudac Bjelica oštetio HŠK Zrinjski i navijači se s pravom pitaju tko ga više delegira u utakmicama koje Zrinjski igra protiv sarajevskih klubova?