Calciomercato: Pjanić nikad nije bio klasa Modrića i Rakitića, on je alibi igrač

14.08.2019

TALIJANSKI Calciomercato objavio je tekst nakon intervjua koji je Miralem Pjanić dao za Vanity Fair, a u kojem je, između ostalog, komentirao svoje probleme s trenerima tijekom karijere.

"Saznali smo stvari o Pjaniću koje dosad nismo znali. Njegov poseban odnos s Islamom posebno je zanimljiv, a mnoge je iznenadilo i to što je na oštar način kritizirao Radju Nainggolana koji je nedavno napustio Inter. "Morao bi biti pametniji i diskretniji", rekao je Pjanić", piše Calciomercato.

Isti medij ističe kako je Pjanić bio u sličnim problemima u Juventusu, tvrda čak i da ga je Allegri po dolasku htio prodati, a ni sportski direktor Fabio Paratici nije bio protivnik te ideje.

Dolazak Maurizija Sarrija u Juventus znači i promjene sustava igre, a Talijani nisu sigurni da Pjanić može odgovoriti zahtjevima novog sustava.

"Pjanić nije nogometaš čija dodavanja doprinose progresiji napada, nikad nije bio u tome dobar kao Kroos ili Modrić, čak ni Rakitić i Eriksen. On je čovjek koji živi od kratkih alibi dodavanja. Bilo bi dobro kad bi na terenu govorio oštro kao što govori u intervjuima", zaključuju novinari Calciomercata.

index.hr


loading...