Blaž Slišković više nije trener mostarskog Zrinjskog

željezničar-zrinjski2-2

HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe.

''Zbog svega toga Blaž Slišković će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana. HŠK Zrinjski će javnost blagovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera'', navedeno je.

Slišković je još u svibnju rekao kako mu je lijepo u mostarskom klubu, ali da je vrijeme da ode u neki ozbiljniji.

''Jest mi lijepo, ali mislim da je vrijeme da odem negdje vani, u neki ozbiljniji klub. Sve ovo gdje sam išao ranije, Rumunjska, Albanija, Kina, Saudijska Arabija, nije bila razina gdje bih mogao očekivati duži ostanak ili neki bolji rezultat. Čak i kad sam prije 13 godina bio u Hajduku, pa neka sam tamo bio igrač, bilo je drugačije. Malo sam koga znao, osim Igora Štimca. U Splitu se dogodilo što se dogodilo. U sve te klubove sam išao s nekom rezervom i bio sam u pravu. Da mi je barem naći neki klub srednje klase u Njemačkoj, Francuskoj ili Italiji, bilo bi sjajno. Mislim da imam dovoljno iskustva i znanja okušati se u takvom klubu. Naravno i da taj klub ima neke ambicije'', rekao je Slišković.