BBB prijete da će izbaciti Dinamo iz Europe

Dinamovi igrači i stručni stožer vratili su se u Zagreb nakon desetodnevnih priprema u Austriji. Dinamo je odigrao tri utakmice. Pobijedili su Dinamo Kijev, remizirali sa Spartakom, a treća utakmica protiv Neftčija prekinuta je zbog huligana.

I upravo se huligana iz Dinama najviše boje, više i od Ludogoreca. Realno, prije će huligani izbaciti "modre" iz Europe nego bugarski sastav.

A to su pokazali i u Austriji. Prvo su na utakmici protiv Dinama iz Kijeva vrijeđali igrače, upravu, a nakon utakmice pljunuli su u lice Dinamovom predsjedniku Mirku Barišiću.

Na utakmici protiv Neftčija upali su u teren već u 7. minuti utakmice. S travnjaka su gađali limenkama piva Dinamove čelnike, ali i ostale navijače koji su s malom djecom došli pogledati utakmicu.

- Bez obzira na zabranu, idemo u Bugarsku! Ako se bojite izbacivanja, izbacit ćemo vas već u Zagrebu. Ja sam prvi koji će baciti pet baklji i izbaciti vas - kaže navijač na snimci.

Dinamo je, podsjećamo, u dogovoru s Ludogorecom odlučio da u prvoj utakmici u Bugarskoj neće biti gostujućih navijača. No to nije previše zabrinulo navijače koji su na navijačkim forumima počeli dogovore o masovnom odlasku u Bugarsku.

Izvor: 24sata.hr.