FOTO/VIDEO  ZUBAC ZADIVIO NEW YORK Rookie iz Čitluka dijelio banane i zakucavao u slavnoj dvorani

Hercegovina, nba, Ivica Zubac
...u kojem je pred 20 tisuća gledatelja bio jedan od najboljih igrača Lakersa u pobjedi nad Knicksima 121:107, čime su gosti prekinuli niz od 12 uzastopnih poraza.

Knicksi (omjer pobjeda i poraza 22-30) i Lakersi (17-36) daleko su od najslavnijih dana, ali su i dalje sportski simboli najvećih američkih gradova, a MSG jedna od najslavnijih dvorana na svijetu, pa utakmice ovih dvaju posrnulih velikana u tom okružju uvijek imaju posebnu težinu.

A da bi Knicksima bilo teško, pobrinuo se Zubac koji je za samo 17 minuta u igri postigao 10 koševa (šut 5/9) uz 7 skokova i 4 blokade, što mu je rekordni broja banana u karijeri. To je bilo važno jer su Lakersi upravo dominacijom pod koševima došli do pobjede za prekid crne serije.

Zubac je bio sjajan u reketu. Istaknuo se zakucavanjima; u drugoj četvrtini pored Anthonyja, Hernangomeza i Holidaya te u posljednjoj, kada su ga Hernangomez i Jennings samo gledali, zatim polaganjima lakoćom pokraj Porzingisa, a njegovo carevanje pod koševima komentatori su ovako popratili: "Zubac straši suparnike samim prisustvom.

index.hr