Cro Cop operiran: 'Nisam mogao više stati na nogu; vratit ću se još jači'

cro cop, operacija, cro cop
Ozljeda prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena spriječila je Cro Copa da nastupi u spektakularnoj borbi protiv velikog rivala Nelsona u sklopu Bellator 200 događaja.

Filipović je operiran u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku, a iz bolničkog kreveta podijelio je pokoju rečenicu utjehe svojim navijačima.

"Dragi prijatelji, u petak tokom posljednjeg treninga u ovim pripremama, za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam mogao više stati na tu nogu, a magnet iduće jutro je pokazao ono čega sam se i bojao, da mi je puknuo prednji križni ligament i da je hrskavica oštećena", objavio je Cro Cop.

U petak se trebao boriti s Nelsonom u revanšu za dvoboj iz UFC-a otprije sedam godina kada ga je Amerikanac pobijedio. Ispričao se Nelsonu, istaknuvši da vjeruje kako će imati novu priliku za revanš. Putem društvenih mreža objavio je da će vratiti još jači.

"Jako mi je žao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maksimalno spreman jer sam prošao vrhunski trening kamp. Isprike svima, a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu, a sada od nje neće biti ništa. Ali nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati. Ali čim se oporavim nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi nas uzvratni meč jer ga vjerujem i on i ja jako želimo a vjerujem i mnogi mma fanovi! Hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima", objavio je Cro Cop putem Facebooka.