Soldiću u Rusiji ukradena pobjeda protiv Amosova

MMA borac Roberto Soldić, poznat i kao Vitez iz Viteza, za vikend je u ruskom Krasnodaru na manifestaciji "KREP Fighting Championship", u kategoriji do 77 kilograma poražen od Jaroslava Amosova, koji je nastavio impresivan niz u karijeri u kojoj je u 17 mečeva zabilježio isto toliko pobjeda.

- Na meč sam pristao iako su mi za njega rekli samo 14 dana prije borilačke manifestacije. Protivnik je dvostruki prvak svijeta u sambou i jedan od najperspektivnijih boraca u Europi. Došao sam da pobijedim i pobijedio sam, a suci su dale ipak njemu pobjedu. Želim se zahvaliti svima na podršci, posebno mom timu "University of Fighting Dusseldorf" iz Dusseldorfa, treneru Sukuru, vlasniku Ivanu Dijakoviću. Ovaj meč sam odradio za svoj narod i svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu. Ja i dalje nastavljam sa krvavim treninzima i neću stati dok ne budem među pet najboljih MMA boraca u svijetu u svojoj kategoriji - kaže Roberto Soldić, kojem je velika podrška naš odlični boksač Damir Beljo.

Posjetimo, Soldić je u Somboru ostvario veliku pobjedu protiv iskusnog Crnogorca Vase Bakočevića zvanog Psihopata, kojeg je nokautirao u 3. rundi. U vrhunskom meču Vitez je odlično vodio borbu, a Psihopata je čudom preživio drugu rundu u kojoj je na podu primio žestoke batine.

20.06.2016 u 11:33