Petar Zadro osvojio zlato na Europskom judo Kupu u Zagrebu

09.03.2013

Danas je u Zagrebu počeo Europski judo Kup za kadete na kojem mostarski judo klub Borsu predstavljaju tri člana. Već danas je na borilište izašao jedan od najbolji bh. judista ...

... Petar Zadro koji se natjecao u kategoriji -66 kg, koja na Europskom Kupu ima i najviše boraca. Čak 77 natjecatelja borilo se u ovoj kategoriji u kojoj je Petar Zadro ponovno pokazao da spada u sam europski judo vrh.

Petar Zadro je sve svoje protivnike bez većih problema savladao, a u finalu je bio bolji od predstavnika Švicarske Tima Allemanna. Ovo je još jedan odličan rezultat za Zadro koji je prošle godine na Europskom prvenstvu u Baru (Crna Gora) zauzeo drugo mjesto u istoj kategoriji.

Sutra na borilišta izlaze još dva predstavnika mostarske Borse i to Rijad i Amar Maksumić. Amar i Rijad Maksumić će nastupiti u kategoriji -73 kg, a Amar će za protivnika imati predstavnika Bjelorusije Viktara Kliavusaua, dok Rijad bi trebao za protivnika imati predstavnika Austrije Patricka Ganselmayera. U ovoj kategorji natjecat će se 60 natjecatelja.

Hercegovina.info
Foto: judo-world.net

loading...