Irac koji je lizao grudi Hrvatice postao zvijezda u domovini: Najviše me bilo strah što će mi reći mama!

irac, slavlje
... koji je imao 'čast' polizati dojke jedne razgolićene Hrvatice. Tako o njemu piše većina britanskih medija, a u svojoj je domovini trenutno najpopularnija ličnost, prenosi jutarnji list.

'Smiješno je to, nisam se uopće obratio tim djevojkama. Grupa navijača dovikivala im je da pokažu grudi, a one su to odmah i učinile. Ja sam brzo uletio u kadar i tako je nastala ova fotografija', ispričao je za britanski tabloid The Sun mlađahni student.

Eamon će sutra otputovati za Gdanjsk gdje će snage odmjeriti Irska i Španjolska reprezentacija. U slučaju da mu svoje grudi ponude španolske navijačice Eamon će, kaže, ostati džentalmen.

'Ponovio bih sve u slučaju da mi se ponudi neka španjolska senorita. Bilo bi nepristojno odbiti je', našalio se Eamon.

Ipak, priznaje da je bio šokiran kada je saznao da je fotografija na internetu.

'Prvo mi je palo na pamet što će na moje ponašanje reći mama. Pomislio sam kako će sigurno vidjeti fotografiju, pa sam joj poslao SMS i ispričao se', rekao je Eamon.

Fotografiju majka, naravno, nije uspjela izbjeći. Eamonova sestra koja živi u Australiji javila joj je kako je njegova fotografija objavljena na internetskim portalima diljem svijeta.

'Prvo sam bila u šoku, ali rekla sam mu da ne brine. Ne znam zašto je to učinio, ali sigurna sam da će se to brzo zaboraviti. Više me brine to što tamo toliko pije', rekla je zabrinuta majka Barbara.