'Hologram' objavio album sa Margitom Stefanović

03.04.2017

Glazbena grupa Hologram objavio je svoj prvi album "Project 303", snimljen 1995. godine. Album je objavljen 1. travnja na sam rođendan pokojne ...

... Margite Stefanović (EKV), koja je na tom albumu i svirala. Album je u digitalnom formatu objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Hologram je stalni i pokretni glazbeni projekat, baziran u Amsterdamu, osnovan 1995. godine u Novom Sadu. Kreator Holograma je Ljiljana Keravica, kompozitor, producent i izvođač.

Ideja Hologram je da za svaki novi projekat uključi različite glazbenike, različitih nacija i glazbenog nasljeđa. Zbog toga glazba poprima raznovrsne uticaje, pa se može opisati kao rock, pop, electro-dark, pa čak i ska, te na taj način biva lako prepoznatiljiva slušateljima. Hologram, trenutno, radi na novom materijalu u Amsterdamu.

Prvi Hologram album "Project 303" sniman je u studiju Dum Dum u Novom Sadu 1995. godine zajedno sa Margitom Stefanović. Na albumu su gostovali glazbenici iz različitih novosadskih bendova. Glazba je stvarana u susretu dve generacije i reflektuje vreme i okolnosti u kojima je nastala.

loading...