FOTO  HERCEGOVINA.info na humanitarnom koncertu u Tilburgu

Tilburg, Trogir, fra Juro Tokalić, mr. sci. Vesela Mrđen Korać
Naime humanitarni koncert je održan kao potpora nizozemsko-hrvatskom projektu koji se ovaj put usmjerio na izgradnji ustanove za djecu sa posebnim potrebama kao i invalidima .Nizozemski grad Tilburg i Trogir tako iz godine u godinu učvršćuju svoje prijateljske veze.
Projekt nazvan ''Vila Mara'' omogućio bi djeci sa posebnm potrebama i invalidima da se školuju i pripreme za rad u ugostiteljsko-turističkom sektoru općine Trogir.Vrijedno je napomenuti i to da sudjelovanje u ovom humanitarnom projektu je uzela i udruga Prins Heerlijk izTilburga kao i PortAgora.

PortAgora centar za europsku suradnju je također aktivan pored Trogira i Dalmacije i u Bosni i Hercegovini .
Nakon veoma toplog nastupa klape STIVANJA nazočnim se obratio i trogirski gradonačelnik Ante Stipčić zahvalivši domaćinima i organizatorima ovog humanitarnog koncerta te se priključio klapi uzevši i sam učešće pjevajući sa klapom posljednju glazbenu izvedbu ovog humanitarnog koncerta.

Na ovom donatorsko humanitarnom koncertu nazočili su i predstavnici Hrvatske mladeži NL,župnik HKŽ Nikola Tavelić fra Juro Tokalić, predstavnica općine Tilburg Marcelle Hendrickx kao i veleposlanica RH u Nizozemskoj mr. sci.Vesela Mrđen-Korać .

Za uspješno organiziranje ovog humanitarnog koncerta, prijevod, kontakte, humanitarni rad i još mnogo toga moramo spomenuti  gospođu Viktoriju Grubešič-Kristić.