Znate li koliko je seksa zapravo dovoljno seksa?

sex, stres, mladi sex, seks, kemija, funkcioniranje, kondomi, žena, sex, mladi sex, ljubav, sex, partner, sex, sex, veza, sex, ljubav, nevjera, sex, veza, partner, sex, partner, veza, spolni odnosi, orgazam, seks, predigra, sex, veza, partner, seks, veza, partner, krevet, ljubav, veza, muškarac žena, žene, ljubav, veze, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, seks, veza, partner, žena, varanje, muškarac žena, intimnost, interes, Izbjegava susrete, promjene ponašanja, Vara vas, istraživanje, nježna strana, muškarac žena, emocije, ljubav, komunikacija, životna faza, kriza srednjih godina, Muškarci i žene, svakodnevni život., Simptomi depresije, seksualni ritam, seksualne aktivnosti, seks navike, redovit seks, u intimnim trenucima, vlažnost, ljubav, sex, seksanje, seksualnosti žene, orlani seks, sex orgazam, orgazam
Na ovo pitanje teško je dati precizan odgovor iz jednostavnog razloga što pravi odgovor ne postoji.Svaki par ima svoj seksualni ritam koji se razlikuje od ostalih parova. Nekom je dovoljno jednom tjedno, dok drugi u seksu uživaju više puta na tjedan. U vezi ovog pitanja bitno je samo ono što partnera i vas zadovoljava.

Neki su parovi sretniji i zadovoljniji sa češćim seksom, dok je drugima potrebno manje seksualne aktivnosti. Problem može nastati ukoliko se partnerove i vaše želje o zadovoljstvu u krevetu ne podudaraju. Činjenica je kako dobar i redovit seks označava stabilnost veze i iznimno je važno pronaći zajedničku sredinu.

Zajednički interesi za igru pod plahtama i više su nego važni, jer velika je pogreška upuštati se u seksualni odnos samo zato što je druga strana raspoložena. Kada pronađene zajedničku sredinu, seks će služiti kao veza i put prema zajedničkom užitku i zadovoljstvu.

Obostrano zadovoljstvo ne mora uvijek uključivati samo standardni vaginalni seks, nego se to odnosi i na ostale različite oblike seksualnih užitaka.

A kao odgovor na pitanje s početka članka trebate sami pronaći svoje vlastito seksualno mjerilo, razvijati ga, njegovati i prakticirati kako bi vas to dovelo do zdravije, intimnije i strastvenije veze.

cafe.hr