Stvari koje više nikada nećemo učiniti u krevetu

Sve se jednom u životu mora probati, jer to je jedini način da saznate što valja, a što ne! To se može odnositi na sve aspekte vašeg života od čudne hrane, pića, droge (nije da vas nagovaramo, jer su ilegalne), pa tako i seksualni život, što je i tema ovog teksta.

Neki dan sam nekoliko dobrih prijateljica posjela u našem zgodnom gradskom kafiću, platila koju rundu više alkoholnih pića (što sve moram raditi za posao? uzdah...) i jezici su se razvezali. Njihov zaključak? Ne želimo se više nikad naći u toj situaciji. A zašto? Mislimo da ovi primjeri dovoljno govore sami za sebe, a mi vam samo želimo pomoći, da i vi ne pogriješite kao mi.

1. Nikada više neću spavati s muškarcem za jednu noć bez kondoma. Jer umjesto dobrog seksa, od njega sam dobila gonoreju. Osjećala sam se kao glupa, sj..... srednjoškolka.

2. Nikada više neću dopustiti tipu da mi svrši na lice. Bilo gdje, samo ne lice.

3. Jedan tip s kojim sam bila htio je za vrijeme seksa da ga pljusnem. I učinila sam to. Makar s vremena na vrijeme, kada je seks dobar volim malo laganog pljuskanja po stražnjici, ali lice. Previše „kinki" za mene...

4. Za vrijeme seksa, jedan tip me pljusnuo. Nikada si to više neću dopustiti. Bilo je više čudno, nego bolno.

5. Moja prva ljubav imala bila je opsjednuta s korištenjem seksualnih pomagala i igračaka, a kako u to vrijeme nije imao baš novaca, od metalne vješalice načinio je veliku lopaticu (koliko god vam to čudno zvučalo, izvedivo je) s kojom me pljuskao po stražnjici. Kasnije sam imala mnogo modrica, a nije još dugo bio moj dečko.

6. Stavila sam sliku svojih roditelja na noćni ormarić i kada sam za vrijeme vatrenog seksa pogledala u tom smjeru, osjećala sam se u najmanju ruku - jako čudno.

7. Nikada se nemojte početi smijati stvarima koje govori i zvukovima koje proizvodi za vrijeme seksa. Ja sam to učinila i to ga je - dotuklo!

8. I kadi sam pokušavala voditi ljubav puno puta. Na kraju smo završili svugdje samo ne u kadi. To jednostavno ne funkcionira kao u filmovima.

9. Za vrijeme vrućeg ljetnog dana, pomislila sam kako bi bilo dobro da za vrijeme seksa koristimo led. Na kraju je jedan dio leda završio između mojih nogu i vjerujte, nije niti malo ugodan osjećaj.

10. Dovela sam ga u stan nakon prvog spoja i počeo se ponašati glupo, čudno i ludo. Žalim što ga nisam izbacila na ulicu prije seksa, nego tek kasnije. Sljedeći, odmah leti. Bez seksa je bolje, nego s lošim seksom.

11. Nikada ne koristite maslinovo ili neko slično ulje za lubrikant. Uništila sam predivne svilene plahte.

12. Igrali smo „igricu silovanja". Znam, zvuči bolesno, ali eto. Ono što je najgore, toliko se „zaigrao" u svojoj ulozi, da sam se na kraju preplašila. Osjetila sam kao da sam upoznala njegovu mračnu stranu.

13. Prevarila sam dečka i grižnja savjesti mi je upropastila život. Nikad više.

14. Ljubila sam se s drugom djevojkom kako bi ga napalila. Na žalost, nemam niti malo homoseksualne sklonosti, pa i nije bilo nešto.

15. Nemojte nikada, ali nikada staviti svoje svježe uređene umjetne nokte u njegovu...rupicu. Ne želite znati detalje...

16. Nikada više lubrikante neću koristiti s muškarcima koje ne poznam dobro u krevetu. Jedan je zbog neznanja i skliskosti - pogriješio rupu.

17. Ne pokušavajte oralno zadovoljiti muškarca odmah nakon što se vratio s vježbanja, neotuširan. Jednostavno je - neukusno...

izvor: zena.hr